Aansluitkabels

Aansluitkabels nodig voor op kantoor? Bestel GST aansluitkabels en andere kabels, zowel met als zonder stekker. We zijn jouw specialist in handige accessoires, die je op het werk goed kunt gebruiken. Uiteraard voor een zo laag mogelijke prijs en goed van kwaliteit, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Aansluitkabel GST18, 5 meter
  Is Featured : 0
  Zoekgewicht :
  Length : 300.0000
  € 27,23 € 22,50
 2. Aansluitkabel GST18, 3 meter
  Is Featured : 0
  Zoekgewicht :
  Length : 300.0000
  € 18,15 € 15,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoek je een 3-aderige aansluitkabel of een andere professionele keuze? Ontdek de verschillende modellen met 2 of met 3 aders, net als op basis van de spanning en de hoeveelheid stroom waarvoor ze geschikt zijn. Met diverse aansluitingen zoals GST18 voor het gemakkelijk doorkoppelen.

Met of zonder stekker

Zoek je een aansluitkabel met of zonder stekker? We zijn jouw specialist voor het netsnoer en voor andere kabels, waar je standaard op een voordelige manier gebruik van kunt maken. De ideale keuze om jouw apparatuur goed aan te sluiten, of om dat te laten doen door een ervaren elektricien. Vraag na wat je dient te bestellen, zodat je online de aansluitkabels kunt bestellen die je nodig hebt.

Aansluitkabels kopen

Nieuwe aansluitkabels kopen en er daarmee voor zorgen dat je op een voordelige manier aan de slag kunt? Wij helpen je de kosten laag te houden en zorgen er ondertussen voor dat je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Een goede keuze voor op kantoor, net als de andere accessoires en alles op het gebied van elektra.

Vragen over onze aansluitkabels, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar info@vdmkantoormeubelen.nl of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01