Vergaderstoelen

Gebruikte vergaderstoelen kopen en daarvoor op zoek naar een uitgebreid assortiment? Dankzij stoelen van topmerken als Ahrend, Aspa en Ergo Office kun je rekenen op uitstekende kwaliteit. Van een eenvoudige 4-poots vergaderstoel of conferentiestoel tot de comfortabele en stijlvolle stoelen voor een vergadering op niveau: zowel online als in de showroom verkrijgbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kom naar onze showroom voor de gebruikte vergaderstoelen in uitstekende, goede of redelijke conditie. We controleren op voorhand de kwaliteit en conditie van alle tweedehands vergaderstoelen, zodat we die vervolgens voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden. Een set goedkope vergaderstoelen of conferentiestoelen kopen? Wij hebben ze voor je op voorraad.

Tweedehands vergaderstoelen

De tweedehands vergaderstoelen zijn beschikbaar in blauw, rood of bijvoorbeeld zwart, net als enkele andere kleuren. Op zoek naar een set gestoffeerde stoelen of gaat het om vergaderstoelen met leer? We zorgen er met het uitgebreide aanbod gebruikte vergaderstoelen voor dat je daar op je gemak doorheen kunt bladeren, om een goede keuze te maken.

Naast de gebruikte vergaderstoelen bij ons uit de webshop of in de showroom ook de nieuwe modellen bekijken? We zetten de nieuwe vergaderstoelen graag voor u op een rij, om de beide varianten zelf met elkaar te kunnen vergelijken.

Goedkope gebruikte vergaderstoelen kopen

De goedkope vergaderstoelen zijn gebruikt, maar nog uitstekend geschikt voor op kantoor of tijdens een conferentie. Een groot aantal stoelen kopen of juist op zoek naar een paar vergaderstoelen om die goedkoop op de kop te tikken? We maken het je graag gemakkelijk, met de keuze uit merken zoals Ahrend, Gispen, Vepa en Vitra.

Meer weten over specifieke gebruikte vergaderstoelen of die bij ons in de showroom komen bekijken? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over de gebruikte materialen en bijvoorbeeld de conditie van de stoelen.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01